Tip na rychlý oběd, to jsou bavorské klobásky s bramborem. Bavorské klobásky dnes koupíte v každém supermarketu a příprava není vůbec složitá.
Ingredience:
1 pórek
1 žlutá cibule
1 červená cibule
3 stroužky česneku
1 červená kapie
600 g vepřové krkovice
olej
2 lžíce worcestrové omáčky
2 lžíce sójové omáčky
mletý černý pepř
1/2 lžičky drceného kmínu
4 lžíce kečupu
300 ml piva
brambory
Postup:
- Oškrábané nakrájené brambory zalijeme vodou, osolíme a uvaříme do měkka.
- Bavorské klobásky osmažíme na oleji na pánvi.
- Klobásky podáváme společně s vařenými bramborami a hořčicí.
Tipy:
Jako přílohu můžeme přidat nakrájenou kapii nebo rajče.
Bavorské klobásky můžeme také připravit na grilu.
Video receptuBrambory na talíři ozdobíme nakrájenou petrželkou nebo pažitkou.