Bramborová kaše která se vždy povede

Bramborová kaše která se vždy povede
Bramborová kaše která se vždy povede


Vyzkoušejte recept na bramborovou kaši která má správnou konzistenci a chutná lahodně. K vyšlehání kaše použijeme elektrický šlehač a výsledek bude dokonalý.

Ingredience:

  • 1 kg brambor (varný typ C)

  • sůl

  • 50 g másla

  • 200 ml horkého mléka

Postup:

  • Nakrájíme 1 kg (varný typ C) oškrábaných brambor. Zalijeme je vodou, osolíme a vaříme do měkka.Vařené brambory recept
  • Vařené brambory scedíme, přidáme k nim 50 g másla, 200 ml horkého mléka a ručním šlehačem vyšleháme kaši. Popřípadě kaši ještě dosolíme.Bramborová kaše recept

Na bramborovou kaši vždy používáme brambory typu C. Ty jsou ideální a kaše má správnou konzistenci.

Bramborovou kaši podáváme jako přílohu například k smaženému řízku.

Brambory šleháme ještě horké než vychladnou.

Video receptu