Gothaj s octem a cibulí recept

Gothaj s octem a cibulí recept
Gothaj s octem a cibulí recept


Gothaj s octem a cibulí je alternativa klasické tlačenky podávané na kyselo. Stačí sehnat kvalitní voňavý salám gothaj nakrájený na tenké plátky.

Ingredience:

  • 4 lžíce vody

  • 2 lžíce octa 8%

  • nakrájený gothaj

  • červená cibule

  • sůl

  • pepř

  • feferonka

  • petrželka

Postup:

  • Smícháme 4 lžíce vody a 2 lžíce octa 8%.Salám s octem a cibulí recept
  • Na talíř naskládáme kolečka nakrájeného gothaje. Posypeme nakrájenou červenou cibulí. Polijeme směsí vody a octa, podle chuti osolíme a opepříme. Doprostřed posadíme feferonku.Gothaj s cibulí recept

Tipy:

Salámový talíř můžeme ještě posypat nakrájenou petrželkou.

Do láku z vody a octa můžeme přidat podle chuti i trochu šťávy s nakládaných feferonek.

Gothaj chutná nejlépe když se nechá politý s octem v chladničce do druhého dne.

Video receptu