Stačí pouze koupené bagety k dopečení a pár ingrediencí z lednice a můžete si připravit fajnovou svačinku. Příprava je navíc velice jednoduchá.
Ingredience:
100 g anglické plátkové slaniny
100 g plátkového čedaru
1 vejce
sůl
mletý černý pepř
1/2 lžičky sušeného oregana
1 lžíce kečupu
bagety k dopečení
Postup:
- Do mísy dáme 100 g nakrájené anglické slaniny, 100 g nakrájeného plátkového čedaru, 1 vejce, sůl, mletý černý pepř, 1/2 lžičky sušeného oregana, 1 lžíci kečupu a důkladně promícháme.

- Bagety k dopečení nařízneme ale nedořízneme a naplníme připravenou směsí.

- Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů Celsia asi 20 minut.

Tipy:
Doba pečení je pouze přibližná, protože každá trouba peče trochu jinak.
Při servírování bagety posypeme nakrájenou petrželkou.
Video receptuBagety podáváme jako předkrm nebo svačinku.